Enable AccessibilityEnable Accessibility

Takeda Pharma A/S

Takeda Denmark office

Home page : 
http://www.takeda.dk

Business : 
Production / Sales / Development

Address : 
Delta Park 45, 2665 Vallensbæk Strand, Denmark

Telephone Number :
+45-46-77-11-11

Fax Number : 
+45-46-75-66-40

Founded :
1922

Contact URL : 
http://www.takeda.dk/kontakt

Takeda Pharma A/S er et datterselskab til Japans største lægemiddelvirksomhed Takeda Pharmaceutical International Limited. Det er vigtigt for os at være stærkt repræsenteret i Danmark, hvor Takeda Pharma A/S har cirka 150 medarbejdere. Vores danske hovedkontor har adresse på Delta Park 45, 2665 Vallensbæk Strand, hvor den danske ledelse og cirka 90 medarbejdere fra medicinsk information, salg & marketing, produktion, market access og public affairs afdelinger samt administrative funktioner har kontor. I Hobro har vi en tabletproduktion med cirka 60 medarbejdere.

Vores forskning og udvikling fokuserer på fire områder: onkologi, gastroenterologi, centralnervesystemet og sjældne diagnoser, samt plasmabaserede behandlinger og vacciner.”

Vores virksomhed er baseret på vores filosofi “Takeda-isme”, der er bygget på Integritet, Retfærdighed, Ærlighed og Vedholdenhed, og som er udviklet gennem virksomhedens mere end 230 års-historie. Vores aktiviteter tager altid udgangspunkt i vores mission. Vi stræber efter øget sundhed for patienter i hele verden ved at være førende inden for innovative løsninger.