Aktiver tilgjengelighetAktiver tilgjengelighet

Takeda Globalt

Takeda er et globalt, pasientfokusert og innovasjonsdrevet farmasøytisk selskap som bygger på en mer enn 235 års historie. Takeda jobber for bedre helse for mennesker over hele verden.

På markedet i over 80 land og regioner

Takeda-nettverket strekker seg over omrent 80 land og regioner verden rundt, i Japan, USA, Europa, Latin-Amerika, Afrika, Midt-Østen og Asia - Stillehavsområdet. Takedas farmasøytiske produkter markedsføres i omtrent 100 land verden rundt, inkludert partnerskap (alliansepartnere innen markedsføring).

FACTSHEET
VEKST-
MARKEDER

13

%

JAPAN

18

%

~JPY

3,3

trillioner

~USD

30

milliarder

INNTEKT*
USA

50

%

EUROPA OG
CANADA

19

%

 

*Takeda og Shire samlet, historisk proforma basert på data fra 2017

Siden 1781

I over 230 år har Takeda bygget sin forretning på integritet og samtidig vært gjennom en prosess med kontinuerlige endringer.

Takeda startet opp i 1781 da Chobei Takeda I startet et firma som solgte tradisjonelle japanske og kinesiske medisiner i Doshomachi i Osaka, Japan. Takeda har vært leverandør av legemidler i over 230 år, og i løpet av denne tiden har vi fått en sterk forståelse av oppdraget vårt og vår forpliktelse til å etterleve de høyeste etiske standarder.

Vi har hele tiden jobbet for å ha et godt forhold til samfunnet, og vi skal fortsatt oppfylle vårt ansvar som et globalt farmasøytisk selskap på veien videre.  


Relatert innhold