Aktiver tilgjengelighetAktiver tilgjengelighet

Landssjefens kronikker og debattinnlegg

Koki_Sato


Her finner du en oversikt over kronikker, debattinnlegg og blogginnlegg som er skrevet av Takedas øverste leder i Norge. Innleggene publiseres for å lufte synspunkter og tanker rundt politikk og helsesektoren i Norge.

Du kan blant annet lese mer om utfordringer rundt prioriteringer, pasienters tilgang til behandling og hvordan Takeda vurderer dette.

Koki Sato er landssjef i Takeda Norge og Head of Takeda Nordics.

Har du innspill eller reaksjoner til noen av innleggene kan du kontakte presseansvarlig i Takeda Norge.


Hvordan kan vi ha tillit til et system der en av partene ikke slipper til?

4.5.2022

Når evalueringen av Nye metoder avdekket et behov for å styrke transparens og medvirkning for å øke tilliten mellom systemet og omverden, finner vi det underlig at den videre oppfølgingen av rapporten skal skje bak lukkede dører.

Les mer


Sjeldendagen 2022: Gjør vi nok for sjeldenpasientene?

28.2.2022

Det hersker forsiktig optimisme på sjeldenfeltet. Men fortsatt har vi en lang vei å gå om vi skal gi sjeldenpasientene det helsetilbudet de fortjener.

Les mer


Langt bak våre naboer: Har vi råd til å vente?

10.12.2021

Evalueringen av Nye metoder levner ingen tvil: Dagens system knirker i sammenføyningene. Nå må hele helsesektoren vise handlekraft.

Les mer


Støre-regjeringen kan gjøre helseindustrien til Norges neste gullgruve

15.10.2021

Store muligheter ligger foran de nye regjeringspartiene hvis de tør å gripe sjansen. Men da må de ta det private næringslivet med på laget.

Les mer


Hvordan kan vi bedre hjelpe pasienter med sjeldne sykdommer? Tre områder peker seg ut.

03.09.2021

Sentralisering av helsedata må gjøres smartere og mer effektivt. Det er gode initiativer på gang, men vi har fortsatt en vei å gå. Som representanter for industrien må vi bidra til at prosessen akselererer.

Les mer

 

C-ANPROM/NO/GEN/0024