Ota saavutettavuus käyttöön Ota saavutettavuus käyttöön

Takedan tietosuojailmoitus

Päivitetty viimeksi helmikuussa 2021

Takeda tunnustaa ja kunnioittaa yksityishenkilöiden yksityisyyttä koskevia oikeuksia heidän henkilötietojensa suhteen. Tässä tietosuojailmoituksessa ("Ilmoitus") selitetään, millaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta ja miten käytämme niitä.

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Jos sinulla on kysyttävää Takedan tietosuojakäytännöistä tai haluat käyttää Takedan sinusta keräämiin henkilötietoihin liittyviä oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä alla olevassa "Yhteydenotto" -osiossa kuvatulla tavalla.

Sovellettavuus ja organisaatiot, joita tämä tietosuojailmoitus kattaa

Takeda on yritysryhmä, jolla on toimintaa maailmanlaajuisesti. Takeda-yritys ("Takeda", "me", "me", "meidän") sisältää emoyhtiö Takeda Pharmaceutical Company Limitedin ja sen sidosyhteisöt. Lisätietoja paikallisesta tytäryhtiöstäsi on Takedan verkkosivuilla osoitteessa https://www.takeda.com/who-we-are/company-information/worldwide-offices/  .

Tämä tiedonanto koskee Takedan verkkosivustoja sekä muita Takedan palveluita ja toimintoja, jotka näyttävät tämän ilmoituksen tai viittaavat siihen (yhdessä "Palvelut").

Henkilöä, joka käyttää Palveluita manuaalisesti tai automaattisen laitteen tai ohjelman kautta, pidetään "Käyttäjänä".

Keräämämme ja käytämme henkilötietoja

Takeda kerää henkilötietoja toimiakseen tehokkaasti ja tarjotakseen sinulle parhaat kokemukset Palveluistamme.

Takeda voi kerätä tietoja suoraan sinulta vuorovaikutuksessa kanssamme, kun rekisteröidyt Palveluun, teet sopimuksen kanssamme, lähetät meille hakemuksen ja useat muut tapaamiset, joita meillä voi olla kanssasi. Saatamme käyttää tekniikoita, jotka keräävät tietoja automaattisesti vieraillessasi sivustoillamme, katsoessasi mainoksiamme tai käydessäsi tuotteitamme tai palveluitamme.

Saatamme myös kerätä tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, kuten toimittajiltamme, toimittajiltamme, urakoitsijoiltamme ja liikekumppaneiltamme. Voimme esimerkiksi käyttää tällaisia kolmannen osapuolen tietoja vahvistaaksemme yhteystietoja tai taloudellisia tietoja, tarkistaaksemme terveydenhuollon ammattilaisten pätevyyden ja tarkistaaksemme referenssit.

Keräämieni henkilötietojen tyyppi riippuu vuorovaikutuksesta Takedan ja käyttösi Takeda-palveluiden kanssa. Käsittelemämme henkilötiedot on kuvattu erityisessä tietosuojailmoituksessa, jonka saat meiltä.  Jos vain selaat jotakin Takedan verkkosivustoista, käsittelemme vain rajoitettuja henkilötietotyyppejä, kuten:

  • Nimi ja yhteystiedot: Voimme kerätä nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut vastaavat yhteystietosi, jos annat ne meille vapaaehtoisesti.
  • Käyttötiedot: Saatamme kerätä tietoja siitä, miten sinä ja laitteesi olette vuorovaikutuksessa palvelujemme kanssa, kuten IP-osoite, jota käytetään tietokoneesi yhdistämiseen Internetiin, kirjautumistietosi, selaimesi tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus, selainlaajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta; Tietoja vierailustasi ja online-toiminnastasi (esim. sivun vastausajat, latausvirheet, tiettyjen sivujen käyntien kesto, sivun vuorovaikutustiedot (kuten vieritys, napsautus ja hiiren ylitys) sekä menetelmät, joilla sivua selataan poispäin.)
  • Suhde- ja vuorovaikutustiedot: Voimme kerätä tietoja vuorovaikutuksestamme ja kokouksistamme, esimerkiksi silloin, kun otat meihin yhteyttä tietoja ja tukea varten.
  • Sijaintitiedot: Saatamme kerätä epätarkoja tietoja, kuten.  IP-osoitteestasi johdettu sijainti tai tiedot, jotka ilmaisevat sijaintisi vähemmän tarkasti, esimerkiksi kaupunki- tai postinumerotasolla.
  • Lain edellyttämät tiedot: Voimme kerätä sinusta lisätietoja, jotka liittyvät potilasturvallisuuteen ja haittatapahtumiin tai joita Takedaan sovellettavat lait saattavat edellyttää.

 

Joissakin tapauksissa ja vain tietyntyyppisissä palveluissa voimme parantaa hallussamme olevia tietoja henkilöistä kolmansilta osapuolilta saamillamme tiedoilla ja tiedoilla, jotka ovat julkisesti tai kaupallisesti saatavilla ja/tai jotka saadaan muilla oikeudellisilla keinoilla.

Voimme esimerkiksi kerätä julkisesti saatavilla olevia tietoja, kuten verkkojulkaisuja, sosiaalisen median alustoja, julkaisutietokantoja, lehtiä ja yhteiskuntia. Huomaa, että kaikki näiden palvelujen kautta kirjaamasi tai paljastamasi tiedot voivat tulla julkisesti saataville sen palvelun käyttäjille, jotka olet toimittanut sen, ja yleisölle. Kehotamme sinua olemaan erittäin varovainen päättäessäsi luovuttaa henkilötietojasi tai muita tietojasi näillä foorumeilla sekä tarkistamaan ja tutustumaan huolellisesti sovellettaviin tietosuoja-asetuksiin ja -vaihtoehtoihin.

Miten käytämme henkilötietoja

Riippuen suhteestasi Takedaan, Takeda käyttää keräämiämme henkilötietoja useisiin perustarkoituksiin, jotka on kuvattu tarkemmin jäljempänä: (1) liiketoimintaan (markkinointi ja myynti, tutkimus ja kehitys, potilastuki, lahjoitukset ja sponsorointi, viestintä), (2) liike-elämän hallintoon (talous ja kirjanpito, henkilöstöhallinto, ennaltaehkäisy ja tutkinta), (3) liiketoiminnan johtamiseen (sisäinen tarkastus,  omaisuudenhoito, järjestelmän ja liiketoiminnan valvonta) ja (4) tarpeen mukaan Takedan henkilöstön terveyden, turvallisuuden ja turvallisuuden suojelemiseksi sekä lakisääteisten vaatimusten ja velvoitteiden noudattamiseksi. Takeda ei myy henkilötietojasi.

Voimme käyttää henkilötietoja:

  • Kommunikoidaksemme kanssasi mahdollisista pyynnöistä tai kyselyistä ja tarjotaksemme sinulle siihen liittyvää tukea tai palvelua.
  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä aika ajoin tarjotaksemme sinulle tärkeitä tietoja, vaadittuja ilmoituksia ja mainosmateriaalia.
  • Voit lähettää sinulle hallinnollisia tietoja esimerkiksi tarjoamistamme (muutoksista) palveluista.
  • Räätälöidä käyttökokemuksesi palveluitamme käyttäessäsi esittelemällä sinulle räätälöityjä tuotteita ja tarjouksia silloin, kun se on tarkoituksenmukaista ja tarkoituksenmukaista.
  • Liiketoimintamme tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, auditointeihin, petosten seurantaan ja ennaltaehkäisyyn, uusien tuotteiden kehittämiseen, palveluidemme parantamiseen, parantamiseen tai muokkaamiseen, käyttösuuntausten tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen, kyselyjen suorittamiseen sekä liiketoimintamme toimintaan ja laajentamiseen.
  • Ymmärtääksemme paremmin, miten tuotteemme ja palvelumme vaikuttavat sinuun, seurataksemme ja vastataksemme turvallisuusont liittyviin huolenaiheisiin sekä kehittääksemme ja parantaaksemme edelleen tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Kuten pidämme tarpeellisena tai asianmukaisena: a) sovellettavan lainsäädännön mukaan, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait; b) noudattaa oikeusprosessia; c) vastata julkisten tai viranomaisten, myös asuinmaasi ulkopuolisten viranomaisten, pyyntöihin; (d) valvoaksemme käyttöehtojamme; (e) suojellaksemme toimintaamme tai tytäryhtiöiden toimintaamme; (f) suojellaksemme oikeuksiamme, yksityisyyttämme, turvallisuuttamme tai omaisuuttamme ja/tai tytäryhtiöidemme, sinun tai muiden oikeuksia; g) jotta voimme jatkaa käytettävissä olevia oikeussuojakeinoja tai rajoittaa vahinkoja, joita meille voi aiheutua.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta

Kun Takeda osallistuu henkilötietojesi käsittelyyn, teemme sen vain, jos se on sallittua, ja sillä on myös olemassa oikeusperusta henkilötietojesi käsittelyyn. Takedan perustana ovat muun muassa seuraavat:

  • kun meillä on sopimus tai sopimus kanssasi – esimerkiksi sopimus tavaroiden tai palvelujen toimittamisesta (eli kun olet kanssamme yhteydessä käydäksesi Takedan järjestämässä tapahtumassa tai tilataksesi tietoja sähköisesti) tai työntekijäsopimuksen;
  • kun meidän on noudatettava lakisääteistä velvoitetta – esimerkiksi silloin, kun tietojesi käsittely on lakisääteinen vaatimus, esimerkiksi joissakin maissa on avoimuusvaatimuksia vuorovaikutuksesta terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tai tietojen antaminen viranomaisille tuotteidemme käyttöön liittyvien haittatapahtumien varalta;
  • kun tietojenkäsittely on elintärkeiden etujesi mukaista – esimerkiksi silloin, kun se voi suojata henkeäsi;
  • käsitellessämme tietojasi oikeutettujen etujemme vuoksi lääkeyhtiönä yrityskäytäntöjemme mukaisesti – esimerkiksi kommunikoidaksemme kanssasi tuotteistamme ja palveluistamme, tieteellisestä tutkimuksesta ja koulutusmahdollisuuksista, tieteellisistä ja markkinatutkimustutkimuksista sekä liiketoimintamme tehokkaasta jatkamisesta.

Kaikissa tilanteissa, joissa ei ole muuta oikeusperustaa, Takeda pyytää suostumustasi (eli "suostumusta") oikeusperustaksi henkilötietosi käsittelylle.

Huomaa, että jos annat suostumuksesi, voit myös milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä "Yhteydenotto" -osiossa kuvatulla tavalla. On myös tärkeää tietää, että sinulla on muita oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn, katso kohta " Henkilötietoihin liittyvät oikeutenne".

Kenelle jaamme henkilötietoja

Jaamme tietoja Takedan määräysvallassa olevien tytäryhtiöiden ja tytäryhtiöiden kanssa; puolestamme työskentelevien myyjien kanssa; lain niin vaatiessa tai oikeusprosessiin vastaamiseksi; suojellaksemme asiakkaitamme; suojella ihmishenkiä; ylläpitää palvelujemme turvallisuutta; ja takedan oikeuksien tai omaisuuden suojelemiseksi.

Tällaisissa tapauksissa Takeda edellyttää, että nämä kolmannet osapuolet suojaavat heille jaetuista henkilötiedoista luottamuksellisuutta ja turvallisuutta. Näiden kolmansien osapuolten on hyväksyttävä, että he eivät käytä tai luovuta sinua koskevia henkilötietoja, paitsi jos se on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi meille tai palvelujen suorittamiseksi puolestamme tai tarpeen mukaan sovellettavien lakien tai asetusten noudattamiseksi.

Takeda voi jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöiden ja kolmansien osapuolten kanssa seuraavasti:

  • Osakkuus- ja tytäryhtiöiden kesken tässä ilmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin. Takeda vastaa yhteisesti käytettyjen henkilötietojen hallinnoinnista.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajillemme, jotka tarjoavat palveluita, kuten verkkosivustojen isännöintiä, tietojen analysointia, maksujen käsittelyä, tilausten huolintaa, tietotekniikkaa ja siihen liittyvää infrastruktuurin tarjontaa, asiakaspalvelua, sähköpostin toimitusta, auditointia ja muita vastaavia palveluita. Takeda-käytäntö edellyttää, että palveluntarjoajamme noudattavat asianmukaisia rajoituksia henkilötietoihin pääsylle ja käyttöön.
  • Kolmansille osapuolille, jotta ne voivat lähettää markkinointiviestintää.
  • Arvonnan, kilpailujen ja vastaavien kampanjoiden kolmannen osapuolen sponsoreille.

Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Sulautuminen tai yhdistyminen, uudelleenorganisointi, hankinta, yhteisyritys, toimeksianto, spin-off, siirto tai myynti tai luovutus koko liiketoiminnastamme tai osa liiketoiminnastamme, mukaan lukien konkurssin tai vastaavan menettelyn yhteydessä. Kuten laissa, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait, edellytetään haasteen, vaaditun rekisteröinnin tai oikeusprosessin noudattamista.

Voimme myös luovuttaa koostettuja tai tunnistamattomia tietoja, joita ei voida tunnistaa henkilökohtaisesti kolmansille osapuolille. Koostetiedot luodaan keräämällä ja käsittelemällä tietoja yksilöistä ja tiivistämällä tiedot, jolloin yksilö ei voi tunnistaa.

Miten suojaamme henkilötietojasi

Olemme ottaneet käyttöön erilaisia suojaustekniikoita ja organisaatiomenettelyjä suojataksesi henkilötietojasi luvattomalta käytöltä, käytöltä ja luovuttamiselta. Tallennamme henkilötietojasi esimerkiksi tietokonejärjestelmiin, joilla on erilaisia teknisiä ja fyysisiä käytönvalvontajärjestelmiä, kuten salaus. Takeda on toteuttanut alan standardien mukaista tietoturvavalvontaa; Takeda ei kuitenkaan voi taata tietosi turvallisuutta. On myös tärkeää, että suojaat salasanasi ja tietokoneesi, mobiililaitteiden jne. Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutuksesi kanssamme ei ole enää turvallista (esimerkiksi jos sinusta tuntuu, että jonkin kanssamme olevan tilin turvallisuus on vaarantunut), ilmoita siitä meille välittömästi alla olevassa "Kuinka ottaa meihin yhteyttä" -osiossa kuvatulla tavalla.

Missä säilytämme ja käsittelemme henkilötietoja

Koska Takeda on monikansainen organisaatio, jolla on toimipaikkoja monissa maissa ympäri maailmaa, henkilötietojasi voidaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa toimimme, mukaan lukien missä meillä on tiloja tai jossa käytämme palveluntarjoajia. Takeda ryhtyy toimiin henkilötietojen käsittelemiseksi tämän ilmoituksen säännösten ja sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti.

Takeda voi siirtää henkilötietoja asuinmaasi ulkopuolisiin maihin. Vastaanottavien maiden laeissa ei välttämättä tarjota yhtä tiukkoja henkilötietojen suojauksia kuin asuinmaassasi. Tapauksissa, joissa vastaanottava maa tarjoaa vähemmän suojaa, Takeda sitoutuu siihen, että käytössä on riittävät takeet ja että tällaisten siirtojen yhteydessä noudatetaan sovellettavia lakeja ja asetuksia.

Joissakin tapauksissa Takeda sitoutuu tekemään sopimussopimuksia (esim. Euroopan unionin vakiosopimuslausekkeita) tai tukeutuu muihin käytettävissä oleviin tiedonsiirtomekanismeihin, joilla pyritään tarjoamaan riittävä suoja. Jäljennös EU:n mallisopimuslausekkeiden vakiosopimuksista on osoitteessa : http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/.

Saadaksesi lisätietoja takedan käyttöön ottamista suojatoimista, jotka koskevat henkilötietojen rajat ylittäviä siirtoja, ota meihin yhteyttä käyttämällä "Kuinka ottaa meihin yhteyttä" -osiossa annettuja tietoja.

Säilytysaika

Takeda säilyttää henkilötietojasi vain vähimmäisajan, joka on tarpeen tässä ilmoituksessa kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi, ellei laki edellytä tai salli pidempiä säilytysaikaa.

Henkilötietoihin liittyvät oikeuteni

Sinulla on vaihtoehtoja keräämistämme tiedoista. Kun sinua pyydetään jakamaan henkilötietojasi Takedan kanssa, voit kieltäytyä; Valintasi olla jakamasta henkilötietojasi Takedan kanssa voi kuitenkin tarkoittaa, että et voi käyttää palveluitamme, ominaisuuksiamme tai tarjouksiamme tai (täysin) hyötyä siitä.

Takeda kunnioittaa oikeuttasi tai lain sallimissa rajoissa valtuutettua edustajaasi tietää ja tiedustella, mitä henkilötietoja olemme keränneet, käyttäneet tai luovuttaneet. Lisäksi sinulla tai valtuutetulla edustajallasi on oikeus pyytää tällaisten henkilötietojen korjaamista tai poistamista sekä pyytää niiden kolmansien osapuolten hallussa olevien henkilötietojen poistamista, joiden kanssa käymme kauppaa. Takeda ei syrji sinua näiden oikeuksien perusteella.

Jos haluat lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi tai jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa suoraan kanssamme ja haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä asianomaiseen tietosuojaviranomaiseen, joka vastaa siitä, että asuinmaassasi noudatetaan tietosuojalakeja. ETA : ssa olestelevat henkilöt voivat löytää luettelon paikallisista tietosuojaviranomaisistaan  https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en. Lisätietoja muiden lainkäyttöalueiden tietosuojaviranomaisilta saat ottamalla meihin yhteyttä alla olevassa "Yhteydenotto" -osiossa kuvatulla tavalla.

Jos haluat pyytää Takedaa päästä käsiksi Takedaan antamaasi henkilötietoihin, korjaa tai poistaa ne, ota meihin yhteyttä alla olevassa "Yhteydenotto" -osiossa kuvatulla tavalla, ja vastaamme kohtuullisessa ajassa. Pyrimme hyvässä uskossa antamaan sinulle pääsyn henkilötietoihinne ja korjaamaan mahdolliset epätarkkuudet tai poistamaan tällaiset tiedot pyynnöstäsi, jos laki tai muut lain sallitut poikkeukset eivät muutoin edellytä niiden säilyttämistä. Jos pyyntösi jostain syystä hylätään, ilmoitamme siitä sinulle. Ennen pyyntöjen täyttämistä saatamme vaatia sinulta lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Takeda ilmoittaa sinulle, aikooko se käyttää tietojasi markkinointitarkoituksiin ja lähettää sinulle markkinointiviestintää tai aikooko se luovuttaa tietojasi kolmannelle osapuolelle tällaisia tarkoituksia varten. Sinulla on oikeus kieltäytyä Takedan sinulle lähettämästä markkinointiviestinnästä. Voit käyttää oikeuttasi estää tällainen käsittely ilmoittamalla Takedalle milloin tahansa, että et halua saada tällaista markkinointia. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, käytä "tilauksen peruuttaminen" -toimintoa asiaankuuluvassa viestinnässä tai katso alla olevaa "Kuinka ottaa meihin yhteyttä" -osiossa.

Lapset

Takeda käsittelee lasten tietoja erityisen huolella varmistaakseen, että he saavat lisäsuojaa ja -turvallisuutta. Voimme joissakin tapauksissa kerätä henkilötietoja lapsista vanhemman tai huoltajan suostumuksella palvelujemme, kuten kliinisen toiminnan, tarjoamiseen tai potilaiden tukiohjelmiin. Emme kuitenkaan muuten tietoisesti pyytää tietoja lapsilta tai markkinoi niitä lapsille.

Jos haluat vanhempana tai huoltajana poistaa lapseesi liittyviä henkilötietoja, ota meihin yhteyttä alla olevassa "Yhteydenotto" -osiossa kuvatulla tavalla. 

Sosiaaliset verkostot

Yleensä sosiaaliset verkostot ovat vuorovaikutteisia työkaluja, joiden avulla voit tehdä yhteistyötä ja jakaa tietoja. Takeda voi kerätä sinulta tiettyjä henkilötietoja, jotta voit käyttää sosiaalisen verkoston online-ominaisuuksia. Takeda voi myös käyttää näitä työkaluja henkilötietojen kirjaamiseen tai jakamiseen muiden kanssa. Kun käytät sosiaalisia verkostoja, sinun tulisi olla hyvin valppaana sen suhteen, mitä henkilötietoja päätät jakaa muiden kanssa. Takeda antaa ilmoituksia ja valintoja siitä, miten henkilötietoja kerätään, käytetään ja luovutetaan sen verkkosivuilla, sosiaalisissa verkostoissa ja muissa palveluissa. Kun osallistut sosiaalisen verkoston toimintaan, sinun ei pitäisi julkaista tietoja kolmansista osapuolista ilman heidän suostumustaan.

Kolmannen osapuolen palvelut

Tämä ilmoitus ei koske kolmansien osapuolten käyttöehtoja, tietoja tai tietosuojakäytäntöjä, eikä Takeda ole vastuussa niistä, mukaan lukien kolmannet osapuolet, jotka käyttävät sivustoa tai palvelua, johon Takeda-palvelumme linkittää. Linkin sisällyttäminen Takeda-palveluun ei tarkoita, että meidän tai tytäryhtiömme tukisi linkitettyä sivustoa tai palvelua.

Huomaa, että emme ole vastuussa muiden, muiden kuin Takeda-organisaatioiden, kuten Facebookin, Applen, Googlen, Microsoftin tai muun sovelluskehittäjän, sovellustoimittajan, sosiaalisen median alustan tarjoajan, käyttöjärjestelmän tarjoajan, käyttöjärjestelmän tarjoajan, langattoman palveluntarjoajan tai laitevalmistajan, keruu-, käyttö- ja paljastuskäytännöistä ja -käytännöistä (mukaan lukien tietoturvakäytännöt).  Jos päätät jakaa tai luovuttaa henkilötietojasi muille organisaatioille sosiaalisen median sivujemme kautta tai niiden yhteydessä, tutustu näiden organisaatioiden antamiin tietosuojailmoituksia ja käyttöehtoihin. Takeda kannustaa sinua tutustumaan näiden kolmannen osapuolen alustojen ja sovellusten sovellettaviin tietosuoja-asetuksiin ja toimintoihin.

Näin otat meihin yhteyttä

Takeda suhtautuu myönteisesti kysymyksiin tai kommentteihin, joita sinulla voi olla tästä ilmoituksesta tai sen täytäntöönpanosta. Voit myös pyytää tätä ilmoitusta vaihtoehtoisessa muodossa, jos se on tarpeen vamman vuoksi.  Tällaiset kysymykset, huomautukset tai pyynnöt on toimitettava alla olevien yhteystietojen perusteella. Huomaa, että sähköpostiviestintä ei ole aina turvallista, joten suosittelemme, ettet sisällytä arkaluontoisia tietoja meille lähettämiisi sähköposteihin.

Yhteystiedot:

Jos haluat käyttää yksilöllisiä oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä yksilön oikeuksien  verkkolomakettamme.  Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sähköpostiosoite:  privacyoffice@takeda.com

Lisäksi Yhdysvalloissa voit ottaa yhteyttä Takedaan 1-800-676-8975.

Tietosuojailmoituksemme päivitykset                      

Takeda voi päivittää tätä ilmoitusta aika ajoin. Jos teemme muutoksia, päivitetty ilmoitus julkaistaan tarkistetulla voimaantulopäivällä.